Werkvoorbereider Bouw

Werkvoorbereider


Wie zoeken we?
Een ervaren werkvoorbereider die weet waar hij het over heeft. Je bent een echte teambuilder, hebt commercieel en technisch inzicht en je denkt resultaat- en oplossingsgericht. Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en ruime werkervaring in een soortgelijke functie.

Je voelt je verantwoordelijk voor het uitvoeren van je taken en zorgt ervoor dat er veilig gewerkt wordt en de werkzaamheden tijdig met de juiste kwaliteit opgeleverd worden.

Wat houdt het werk in?
Als werkvoorbereider in de bouw speel je een grote rol in het traject dat aan de bouwwerkzaamheden voorafgaat. Je bent nauw betrokken bij de planning. Je stelt van het begin tot en met het einde van een bouwproject vast wat er moet gebeuren en zorgt voor de organisatie, planning en juiste tekeningen. Je besteld en controleert de materialen voor de projecten. Ook tijdens de bouw houd je constant toezicht op het project, om te zorgen dat zich geen vertraging voordoet of dat er sprake is van kostenoverschrijding.

Wie zijn wij?
IJzerman Bouw en Techniek is gevestigd in Ouderkerk aan den IJssel en is een groeiend bedrijf wat zich kenmerkt door een open werksfeer waar je werk wordt gewaardeerd. Wij werken voor grote partijen zoals Rijkswaterstaat en voeren in opdracht van hen werkzaamheden uit bij bruggen, stormvloedkeringen en andere civiele projecten. Daarnaast zijn we als bouwkundig en technisch aannemer regelmatig betrokken bij de bouw van datacenters. Ook in de wereld van utiliteit zijn wij niet vreemd.

Ons motto is ‘Bouwt aan sterke relaties’. Wij denken in oplossingen en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat mag je van ons verwachten?
IJzerman Bouw en Techniek biedt je een baan in een energieke sfeer; met veel vrijheid, uitdaging en fijne collega’s. Uitstekende doorstroommogelijkheden maken je werkplezier compleet. IJzerman Bouw en Techniek valt onder de CAO Bouw. Denk daarbij aan vakantiedagen, ATV-dagen, bonusregeling, een goede pensioenregeling en diverse gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt IJzerman Bouw en Techniek je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen/cursussen.

Interesse?
Ben jij de collega die wij zoeken? Laat ons dan snel weten waarom jij graag bij ons wilt werken en waarom jij degene bent die wij zoeken. Stuur jouw motivatie samen met je CV naar ons toe via het sollicitatieformulier. Wil je eerst meer informatie? Neem contact met ons op! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Scroll naar boven